Det tilbyder vi

Ved at være frivillig hos os #Roskildejob – fx som campingvært – kommer du med til Roskilde Festival og bliver samtidig en del af stærkt team med et godt sammenhold.

De fleste af vores frivillige er campingværter i de hyggelige og rolige Caravan North og Caravan South områder. Som campingværter holder vi styr på campingområdet og sikrer, at alle føler sig godt tilpas.

Derudover er en mindre del af vores frivillige holdledere for campingværterne eller service managers.

> Opgaver og vagtplan for campingværter

> Opgaver og vagtplan for holdledere

> Opgaver og vagtplan for service managers

Det laver vi på Roskilde Festival

Vores opgave på Roskilde Festival består i at være værter på Caravan. Det er der, hvor campingvogne og motorcyklister ligger. Det er hyggelige områder med mange etablerede lejre, en god atmosfære og et godt fællesskab. 

Som campingværter har vi til opgave at sikre, at alle føler sig godt tilpas og hjemme i det område, vi er ansvarlige for. Vi svarer på spørgsmål, deler affaldsposer ud og hygger om gæsterne. Vi går desuden brandvagt, holder toiletterne tilgængelige og er generelt veloplagte værter.

De præcise detaljer om opgaven får du tilsendt, når du er tilmeldt som frivillig hos os.

Så meget skal du være frivillig – og det får du for det

Som frivillig campingvært hos os har du fire 8-timers vagter, fordelt over hele festivalugen. Nogle vagter ligger derfor, mens musikken spiller på de store scener; andre ligger før og efter.

Til gengæld får du:

– festivalarmbåndet,
– mad og drikkevarer i vores base under hele festivalen,
– fri adgang til bagområderne,
– adgang til det helt særlige #Roskildejob campingområde (placeret i Caravan N)
– adgang til at booke voulenteercamping
– mulighed for at melde dig ind i Klub-Roskildejob og få fri øl og vand i vores base

– og så bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor vi har det rigtigt sjovt sammen.

Du vælger selv dine vagter. Det vil være to eller tre før festivalen og en eller to under festivalen. I danner måske et samlet hold af venner, måske vil du møde forskellige mennesker på de forskellige vagter, for alle kan vælge.

Du kan se, hvordan vagterne er fordelt på siden med information og vagtplan til de frivillige campingværter

Det kræver ingen erfaring at være med

Hvis du har mod på at være frivillig hos os og være med i vores gruppe på Roskilde Festival, så er det bare at tilmelde dig – så er vi sikre på, at vi har en opgave til dig.

Du behøves ikke have nogen tidligere erfaring som frivillig på Roskilde Festival for at være med – eller fra vores gruppe for den sags skyld. Vi har været frivillige på festivalen gennem flere år, så vi kender opgaverne rigtigt godt – og derfor kan vi nemt hjælpe dig og lære dig det nødvendige, hvis du er ny.

Det eneste vi kræver, er godt humør og en seriøs tilgang til opgaven.

Her finder du os på festivalen

Vi har et fast sted på campingområdet, hvor du kan finde os – og som også er mødested, når dine vagter begynder. 

Vi ved dog ikke endnu, præcist hvor det bliver. Så snart vi kender den præcise beliggenhed, kan du se det på et kort her på siden.

Sådan tilmelder du dig

Ønsker du at være frivillig hos #roskildejob på Roskilde Festival, så kan du tilmelde dig via Roskilde Festivals it-system People. På undersiden om ‘Info til frivillige’ kan du læse mere om, hvordan du tilmelder dig.

Læs mere om tilmelding som frivillig

Skal du være holdleder, skal du tilmelde dig via de forskellige links på siden ‘Info til holdledere’.

Billet og armbåndDu får selvfølgelig dit armbånd med fuld adgang til festivalen og mulighed for at være en del af et hyggeligt frivilligt fællesskab.

Derudover får du følgende:

Gratis mobilopladning
Du kan oplade din mobiltelefon mm. gratis, når du er på vagt hos os. Du skal blot huske dine egne opladere.
Gratis mad og drikkeAlle frivillige får et hovedmåltid, når de er på vagt. Desuden byder vi på morgenmad, masser af toast og drikkevarer under din vagt.
Gratis medarbejderbusAdgang til medarbejderbussen, som kører i pendulfart mellem indgang Øst og indgang Vest med stop undervejs. Det er praktisk, hvis du bor langt væk.
Tidlig adgang til festivalpladsenAdgang til festivalen før den åbner, og mulighed for at være en del af “opstartsstemningen” blandt de frivillige. Det er en fantastisk oplevelse.
Adgang til medarbejderområdet bag scenerneAdgang til bagområderne, herunder de frivilliges barområder Volunteer Village bag Arena-scenen.

Bemærk at det armbånd, man får som frivillig, IKKE er et af de almindelige stofarmbånd armbånd, som de betalende gæster får. Du får derimod et særligt medarbejderarmbånd. Det giver dog samme adgang til festivalen som det almindelige armbånd – og mere til. Tidligere har det været muligt at få sit medarbejderarmbånd ombyttet efter festivalen ved at indsende det brugte medarbejderarmbånd samt en frankeret svarkuvert med sin egen adresse.

Har du spørgsmål eller er i tvivl?

Er du i tvivl om noget? Så skriv endelig til os på info@roskildejob.dk