Frivillige campingværter

Som campingvært er du med til at sikre, at alle føler sig godt tilpas og hjemme i det område, vi dækker. Alle frivillige bliver tilmeldt et hold, som hver har fire 8-timers vagter i løbet af festivalen.

Hvad skal du lave

Vores opgave på Roskilde Festival består primært i at være værter (det der før hed vagter) på campingområde J. Det er der, hvor Silent&Clean-området ligger. 

Som campingværter har vi til opgave at sikre, at alle føler sig godt tilpas og hjemme i vores område Vi skal desuden gå brandvagt, holde toiletterne (minus rengøring) og generelt være veloplagte værter.

Hvert vagthold er opdelt i 2 selvstændige grupper. Den ene gruppe dækker J-Vest og den anden gruppe dækker J-Øst. Man kan godt flekse mellem de to grupper efter aftale med holdlederne.

På hver vagt er det enkelte vagthold inddelt i teams, som skifter mellem de forskellige opgaver under vagten. 

Der er altid to faste holdledere på vagt sammen med dig. Holdlederne sikrer, at alle opgaver bliver fordelt ligeligt. Det er også lederne, som du referer til som frivillig. Og opstår der problemer eller har du spørgsmål under vagten, så kan du altid tage fat i holdlederne.

De præcise detaljer om arbejdet får du tilsendt, når du er tilmeldt.

Hvornår og hvor meget skal du være frivillig

Som frivillig campingvært hos os har du 4 vagter på hver 8 timer. De er fordelt over hele festivalugen. Nogle af vagterne ligger, mens musikken på de store scener spiller, andre ligger før og efter.

Du skal have både dagvagter, aftenvagter og nattevagter. Der er nemlig tre vagthold pr døgn. Hver vagt er otte timer.

Første vagthold møder 07.00 om morgenen, så nattevagten kan komme hjem og sove. Andet vagthold møder kl. 15.00, så morgenholdet kan komme ud at feste. Tredje vagthold møder kl. 23.00, så aftenholdet evt. kan nå den sidste fest.

Det er vigtigt, at du møder til tiden, så dine kammerater på den tidligere vagt kan komme videre. For at skabe et godt arbejdsmiljø i teamet, er det selvfølgelig også vigtigt, at alle møder med en positiv og åben tilgang – både til de øvrige på holdet og til festivalgæsterne, som er glade og festlige.

Du vælger selv dine vagter

Når du tilmelder dig som frivillig campingvært hos os, så vælger du selv dine vagter. Når du tilmelder dig i People går du ind på “Vagtplanen” og vælger de vagter du ønsker.

– Du skal vælge 4 vagter.
– Du skal vælge 1 dagvagt (gold), 1 aftenvagt (silver), 1 nattevagt (bronze) + 1 valgfri vagt dag/aften/nat.
– Der skal være mindst 1 vagt mellem to vagter.
– Du skal have to vagter før musikken starter.
– Du skal have to vagter i musikperioden.

Du har nu mulighed for at vælge lige præcis de vagter, der passer dig.

I nedenstående skema kan du se, hvornår de forskellige hold har vagter. Og ud fra denne plan, kan du vurdere hvilket hold, der passer dig bedst – så du fx er sikker på at få set dit yndlingsband.

Tilmelding og vagtplan

Hvis du har været frivillig på Roskilde Festivalen tidligere, skal du bruge dit gamle login til People.

Hvis du ikke har en People-profil så klik på tilmeldingslinket for at tilmelde dig. Her kommer du over i Roskilde Festivals system til frivillige. Her skal du – hvis du ikke allerede har en – oprette en profil.

Derefter vælger du “VAGTPLAN” og vælger dine vagter

____________________________________________________________________

VagtperiodeLørdagSøndagMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag
Morgenvagt
(07.00-15.00)

Hold 1

Hold 2

Hold 3

Hold 4

Hold 5

Hold 6

Hold 1

Hold 2

Aftenvagt
(15.00-23.00)

Hold 3

Hold 4

Hold 5

Hold 6

Hold 1

Hold 2

Hold 3

Hold 4

Nattevagt
(23.00-07.00)

Hold 5

Hold 6

Hold 1

Hold 2

Hold 3

Hold 4

Hold 5

Hold 6