Det tilbyder vi

Ved at være frivillig hos os #Roskildejob – fx som campingvært – kommer du med til Roskilde Festival og bliver samtidig en del af stærkt team med et godt sammenhold.

De fleste af vores frivillige er campingværter i det hyggelige og rolige Silen & Clean-område i J. Som campingværter holder vi styr på campingområdet og sikrer, at alle føler sig godt tilpas.

Derudover er en mindre del af vores frivillige holdledere for campingværterne eller service managers.

> Opgaver og vagtplan for campingværter

> Opgaver og vagtplan for holdledere

> Opgaver og vagtplan for service managers

Det laver vi på Roskilde Festival

Vores opgave på Roskilde Festival består primært i at være værter (det, der før hed vagter) på campingområde J. Det er der, hvor Silent&Clean-området ligger. Det er et hyggeligt område med mange etablerede lejre, en god atmosfære og et godt fællesskab. 

Som campingværter har vi til opgave at sikre, at alle føler sig godt tilpas og hjemme i det område, vi er ansvarlige for. Vi skal desuden gå brandvagt, holde toiletterne tilgængelige og generelt være veloplagte værter.

De præcise detaljer om opgaven får du tilsendt, når du er tilmeldt som frivillig hos os.

Så meget skal du være frivillig – og det får du for det

Som frivillig campingvært hos os har du fire 8-timers vagter, fordelt over hele festivalugen. Nogle vagter ligger derfor, mens musikken spiller på de store scener; andre ligger før og efter.

Til gengæld får du:

– festivalarmbåndet,
– mad og drikkevarer under hele festivalen (varm mad skal bestilles dagen forinden),
– fri adgang til bagområderne,
– adgang til at booke voulenteercamping

– og så bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor vi har det rigtigt sjovt sammen.

Du bliver tilknyttet et bestemt hold, som du har alle dine vagter med – dermed lærer du de andre på holdet godt at kende.

Du kan se, hvordan vagterne er fordelt på de enkelte hold på siden med information og vagtplan til de frivillige campingværter

Det kræver ingen erfaring at være med

Hvis du har mod på at være frivillig hos os og være med i vores gruppe på Roskilde Festival, så er det bare at tilmelde dig – så er vi sikre på, at vi har en opgave til dig.

Du behøves ikke have nogen tidligere erfaring som frivillig på Roskilde Festival for at være med – eller fra vores gruppe for den sags skyld. Vi har været frivillige på festivalen gennem flere år, så vi kender opgaverne rigtigt godt – og derfor kan vi nemt hjælpe dig og lære dig det nødvendige, hvis du er ny.

Det eneste vi kræver, er godt humør og en seriøs tilgang til opgaven.

Her finder du os på festivalen

Vi har et fast sted på campingområdet, hvor du kan finde os – og som også er mødested, når dine vagter begynder. 

Vi ved dog ikke endnu, præcist hvor det bliver. Så snart vi kender den præcise beliggenhed, kan du se det på et kort her på siden.

Sådan tilmelder du dig

På siderne med information og vagtplan til frivillige kan du se en oversigt over de forskellige hold – og hvornår deres vagter ligger.

På holdoversigten ser du vagtplanen, og du kan selv vælge det hold, der bedst passer til dine øvrige festivalplaner. Dermed ved du fra starten, hvilke dag-, aften- og nattevagter, du får.

Klik på tilmeldingsknappen ved det hold, du gerne vil være frivillig på. Så kommer du over i Roskilde Festivals registreringssystem, hvor du tilmelder dig. Du bliver automatisk registreret på det hold, du ønsker at være frivillig på.

> Vagtplan og information til frivillige campingværter – med tilmeldingslinks

Billet og armbåndDu får selvfølgelig dit armbånd med fuld adgang til festivalen og mulighed for at være en del af et hyggeligt frivilligt fællesskab.

Derudover får du følgende:

Gratis mobilopladning
Du kan oplade din mobiltelefon mm. gratis, når du er på vagt hos os. Du skal blot huske dine egne opladere.
Gratis mad og drikkeAlle frivillige får et hovedmåltid, når de er på vagt. Desuden byder vi på morgenmad, masser af toast og drikkevarer under din vagt.
Gratis medarbejderbusAdgang til medarbejderbussen, som kører i pendulfart mellem indgang Øst og indgang Vest med stop undervejs. Det er praktisk, hvis du bor langt væk.
Tidlig adgang til festivalpladsenAdgang til festivalen før den åbner, og mulighed for at være en del af “opstartsstemningen” blandt de frivillige. Det er en fantastisk oplevelse.
Adgang til medarbejderområdet bag scenerneAdgang til bagområderne, herunder de frivilliges barområder Volunteer Village bag Arena-scenen.

Bemærk at det armbånd, man får som frivillig, IKKE er et af de almindelige stofarmbånd armbånd, som de betalende gæster får. Du får derimod et særligt medarbejderarmbånd. Det giver dog samme adgang til festivalen som det almindelige armbånd – og mere til. Tidligere har det været muligt at få sit medarbejderarmbånd ombyttet efter festivalen ved at indsende det brugte medarbejderarmbånd samt en frankeret svarkuvert med sin egen adresse.

Har du spørgsmål eller er i tvivl?

Er du i tvivl om noget? Så skriv endelig til os på info@roskildejob.dk