Who are we?

#Roskildejob organiserer campingværter til Roskilde Festivalens område J-Vest. Vi er en støtteforening til Skovvejens Blå Spejdere uden for Holbæk

English

Som frivillig med os på Roskilde Festival er du med til at sikre, at vores spejdergruppe fortsat kan have gode oplevelser og styrke spejdernes fællesskab.

Hvem er Skovvejens Blå Spejdere

Skovvejens Blå Spejdere arrangerer et væld af aktiviteter for børn og unge i vores lokalområde. Det kan kun lykkes, fordi vi hvert år får penge gennem vores arbejde på Roskilde Festival. Så de timer du bruger som frivillig for os, kan vi omsætte direkte til aktiviteter for vores spejdere – tak for det, det betyder alverden for os!

Gruppens spejdere er meget aktive ude i naturen og deltager jævnligt i aktiviteter både i Danmark og i udlandet. Alle spejdere tilbydes hvert år ture og lejre i udlandet, og det kan blandt andet lade sig gøre, takket være vores indsats på Roskilde Festival.

> Læs mere om Skovvejens Blå Spejder på www.blaaspejder.eu

Hvad laver vi på Roskilde Festival?

Vores opgave på Roskilde Festival består primært i at være campingværter (det der før hed vagter) på campingområde J-Vest. Det er det område bag badesøen, hvor Silent&Clean-området ligger. 

> Læs mere om at være frivillig campingvært

Hvor meget kan vi støtte Skovvejens Blå Spejdere

Det arbejde, vi laver på Roskilde Festival gør en stor forskel for Skovvejens Blå Spejdere på Vestsjælland. Sidste år kunne vi således donere 25.000 kroner til spejdergruppen, som dermed kunne lave en lang række aktiviteter for børn og unge – hvor mange ellers ikke ville have økonomi til at deltage.